Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayern ga nije iznenadio

Evo što je Mourinho obećao: To nije laž, već govor mog srca

Jose Mourinho, trener Real Madrida, najavio je povratak u bivši klub Inter, ali ne tako brzo kao što bi možda navijači ''nerazzura'' željeli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Želim se vratiti u Inter u nekoj fazi karijere. To nije laž, već govor mog srca. No, to se neće dogoditi iduće sezone. Želim se uistinu vratiti u Inter, kao što se želim vratiti i u Englesku, ali to neće biti iduće sezone. Sigurno je da Inter neće biti moj idući klub", izjavio je Mourinho, čija je momčad u srijedu svladala Galatasaray s 3-0 u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka.

>> Ronaldo, Benzema i Higuain doveli Real na korak od polufinala!

Jose Mourinho, koji je s Interom 2010. godine osvojio trostruku krunu (Liga prvaka, Serie A, Kup Italje), prokomentirao je i pobjedu Bayerna protiv Juventusa 2-0 u utorak.

"To su dvije velike momčadi. I jedni i drugi mogu osvojiti ovo natjecanje. Nije me iznenadila pobjeda Bayerna, kao što me ne bi iznenadilo niti da Juventus pobijedi u uzvratu", diplomatski je konstatirao portugalski mag. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider