Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaoštrilo se između trenera

Mourinho o Kloppu: Nevjerojatno, nemam pojma što mu je

Kada su u skupini Lige prvaka međusobno dva puta igrali nogometaši Borussije (D) i madridskog Reala, činilo se kako je izgrađeno dobro prijateljstvo dvaju trenera tih klubova, Josea Mourinha i Jürgena Kloppa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, sada, kada je poznato da će u polufinalu opet međusobno zaigrati te dvije momčadi, između njih se zaoštrilo. Trener Madriđana Mourinho je tako o kolegi na drugoj strani rekao:

''Pa, čovjek nije prestao pričati o nama, od onog trenutka kada su izvučeni parovi polufinala. Nevjerojatno, nemam pojma što mu je. Ja sam, što sam imao reći o Borussiji, rekao. Prvi sljedeći put ću govoriti dan prije utakmice.''

Uistinu, Klopp se puno bavio Realom i Mourinhom posljednjih dana, pa je najavio da će zvati Josepa Guardiolu za savjet, da on ostaje u Borussiju, ali ne zna za Mourinha, a najviše se razvezao kada je Mourinho posjetio utakmicu Greuther Fürtha i Borussije (D) (op.a. 6-1 za Dortmunđane).

Tada je između ostaloga rekao "više ne moramo igrati dobro za Mourinha. Iz ove utakmice nije saznao baš ništa što bi mu moglo koristiti za četrnaest dana. No, ako je došao pogledati Fürth, onda je to u redu" ili "otišao je pri rezultatu 5-0, prije nego li je domaćin razotkrio naše slabosti. Može me nazvati za detalje". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider