Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Galamio u svlačionici

Mourinho najzabrinutiji zbog forme dvojice igrača!

Nakon 19. odigranih kola Primere, Real Madrid zaostaje za vodećom Barcelonom čak 18 bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u posljednjem kolu odigrao smo 0:0 u Pamploni protiv Osasune. Jose Mourinho nije bio posebno nervozan kao na nekim prijašnjim utakmica, prvenstvo je ionako izgubljeno prije nekoliko kola. No, ipak je podigao glas na poluvremenu, prenose španjolski mediji.

„Moramo podignuti intenzitet utakmice!“ zagalamio je Portugalac. Navodno je najzabrinutiji zbog loše forme Kake i posebice Di Marije, koji je prema mišljenju Mourinha iznimno važna karika u igri Reala.

S druge strane, kapetan Real  Iker Casillas počeo je vraćati bezuvjetno povjerenje koje je još donedavno u njega imao trener Jose Mourinho, piše u ponedjeljak Marca.

''Istina je da je došlo do promjene kod Casillasa. I on sam je to priznao. Mourinhov potez ga je učinio motiviranijim na treninzima jer je shvatio da više nema zajamčenu poziciju startera'', piše Marca i dodaje da je Portugalac odlučio krenuti s Casillasom i u prvi dvoboj četvrtfinala Kupa kralja, u utorak protiv Valencije.

''Mourinho želi biti pošten prema Casillasu jer je svjestan da je njegova uloga u drugom poluvremenu protiv Celte bila odlučujuća. Trener je planirao početi s Adanom protiv Valencije, ali je promijenio odluku'', zaključuje španjolski dnevnik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider