Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi suparnik

Mourinho: Najbolje mi je da ne govorim, zato ništa o Moyesu

Gdje god je radio kao trener Portugalac Jose Mourinho se "zaratio" s kolegama iz drugih nogometnih klubova. Imao je tako i klub neprijatelja kada je prvom prilikom radio u Chelseaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog se ljeta Jose Mourinho vratio na Stamford Bridge, a jednog od suparnika više neće imati preko puta. U pitanju je Alex Ferguson, s kojim je na kraju svega imao dobar odnos, već će mu suparnik biti David Moyes, koji je ovog ljeta došao iz Evertona u Manchester United.

''Mogu govoriti kako je Moyes stvarno dobar trener. Kako nije mogao s Evertonom napraviti čudo i da nije loš znak ako u tom klubu nije uspio osvojiti naslov prvaka. Mogu reći da mu treba vremena za adaptaciju u Unitedu i da je talentiran. Zapravo, sve to otprilike i mislim o njemu, ali...'', rekao je Mourinho i dodao:

''Ali, bolje je da ništa ne govorim. Bolje je šutjeti, jer ako govorim negativno potičem lošu atmosferu. Ako govorim pozitivno, onda je to ironično. Šutnja je zato najpametnija.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider