Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo obnova napada

Mourinho kreće u remont: Mandžukić, Diego Costa ili Cavani?

Prema pisanju Daily Maila, menadžer Chelseaja Jose Mourinho napravio je plan za ljetni prijelazni rok u kojem mu je cilj dovesti dvojicu napadača, te po jednog centralnog veznjaka i lijevog beka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilsko-španjolski nogometaš Atletica Diego Costa prvi je Mourinhov izbor za napadača. Navodno su dva kluba već otpočela pregovore, a brojni španjolski mediji tvrde da je transfer gotova stvar. Odmah do Coste na Mourinhovom je popisu naš Mario Mandžukić koji se također već dulje vrijeme spominje kao meta Chelseaja.

Daily Mail tvrdi da u klubu pozorno prate situaciju hrvatskog nogometaša u Bayernu, poglavito zbog dolaska Roberta Lewandowskog koji bi mogao uzdrmati Mandžukićevu poziciju.

Treći napadač kojeg navodno imaju u vidu u Chelseaju je Edinson Cavani iz PSG-a, a spominje se čak i mogući povratak veterana Didiera Drogbe (36) iz Galatasaraya, pri čemu bi Bjelokošćanin bio potpora mlađim suigračima.

Nadalje, Mourinho traži nasljednika Franka Lamparda u veznom redu, a opcije su Brazilac Paulinho iz Tottenhama i Turčin Hakan Calhanoglu iz HSV-a. Southamptonov tinejdžer Luke Shaw je navodno favorit za lijevi bok, a u klubu prate i Alberta Morena iz Seville i Filipea Luisa iz Atletica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider