Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritika bivšem klubu

Mourinho jedva dočekao bocnuti Real: Pogledajte što je rekao

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho jedva je dočekao da može uputiti kritiku svome bivšem klubu Real Madridu od kojeg je, kako tvrdi, očekivao više...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madriđani su prošli vikend poraženi od Barcelone, a u srijedu su izgubili i na gostovanju kod Seville (2-1). Dva su ih poraza stropoštala s prvog na treće mjesto, pa sada imaju tri boda zaostatka za Atleticom, odnosno dva za Barcelonom.

Zanimljivo, Mourinho je svoje razočaranje Realovom sezonom izrazio u razgovoru za Eurosport i prije sinoćnjeg poraza u Andaluziji.

''Pomalo sam iznenađen. Očekivao sam da će Real biti na višoj razini, da će imati veću prednost budući da je Barcelona ove godine izgubila puno više bodova nego u prošle tri sezone'', rekao je portugalski stručnjak.

Usporedio je potom i kvalitetu engleske Premierlige sa španjolskom Primerom.

''U Engleskoj se četiri kluba bore za naslov, dok u Španjolskoj imamo tri kluba unutar samo dva ili tri boda. Atletico Madrid ima neusporedivo manji proračun od Barcelone i Reala, ali radi fantastičan posao. Ljudi su dosad gledali Primeru kao natjecanje između dva kluba. Sad se pojavio i treći i to je dobro.''

Prvi put dva poraza u nizu u zadnjih 5 godina

Prvi je to put nakon sezone 2008/09 da je Real izgubio dvije utakmice zaredom u španjolskom prvenstvu. U klubu se ipak nadaju da se neće ponoviti scenarij od prije pet godina jer tada se dogodio potpuni raspad sustava.

Madriđani su tada u 34. kolu doživjeli domaći debakl protiv Barcelone (2-6), a onda do kraja prvenstva više nisu osvojili ni bod! Izgubili su od Valencije (0-3), Villarreala (2-3), Mallorce (1-3) i Osasune (1-2). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider