Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Guardiola ga pušta?

Mourinho je lagao? Chelsea ide po veznjaka Bayerna

Engleski tisak navodi kako će londonski Chelsea uskoro poslati prema Bayernu ponudu za njihovog brazilskog veznjaka Luiza Gustava. Navodno će ponuda sadržavati 16 milijuna engleskih funti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je prije 24 sata Jose Mourinho izjavio da je u fokusu Chelseaja, tijekom aktualnog ljetnog prijelaznog roka, samo i jedino Wayne Rooney, otočki mediji pišu kako i nije baš tako jer je klub spreman na odlazak Johna Obija Mikela i treba mu prava zamjena na sredini terena.

Luiz Gustavo je posljednje tri sezone odradio u minhenskom Bayernu, gdje je došao iz Hoffenheima. Bio je član momčadi koja je prošle sezone osvojila Bundesligu, DFB Pokal i Ligu prvaka, te je prilično upitno bi li ga se novi trener želio riješiti.

U svakom slučaju, na potezu je Bayern, kada primi najavljenu ponudu od Chelseaja.

Recimo da 25-godišnji Brazilac ima valjani ugovor do lipnja 2015. godine, a treba reći da ga, primjerice, transfermarkt.de procjenjuje trenutačno na 18 milijuna eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider