Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio i zašto

Mourinho je jedan od rijetkih koji je znao za plan Alexa Fergusona

Jose Mourinho, 50-godišnji portugalski trener, vratio se na klupu londonskog Chelseaja s kojim je u karijeri već osvojio dva naslova prvaka engleske Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho je sjedio na klupi ovog kluba od 2004. do 2007. godine, a u novoj četverogodišnjoj eri mu najveći suparnik neće biti Alex Ferguson i Manchester United. United kao klub vjerojatno hoće, ali Ferguson je otišao u mirovinu i više neće prijetiti Portugalcu.

Inače, dosta se špekuliralo kako bi i sam Mourinho mogao doći u "teatar snova".

''Mjesecima prije sam znao da Ferguson odlazi. Kako sam znao? Pa, prijatelji smo. Isto tako, znam da je jako uski krug ljudi znao takvu njegovu odluku dosta prije nego što je probila do javnosti. No, i on je znao da je Chelsea jedini klub kojeg želim trenirati u Premierligi'', rekao je Mourinho i dodao:

''Da, nikada nije postojala prava kombinacija mog dolaska u Manchester United. Zbog Chelseaja bih odbio svaki posao na svijetu.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider