Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moramo uživati u riziku'

Mourinho jako optimističan: Ako ispadne, PSG će biti jako razočaran!

Nogometaši Chelseaja u utorak će na Stamford Bridgeu protiv PSG-a pokušati nadoknaditi zaostatak od 3-1 iz prvog četvrtfinalnog ogleda Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na press-konferenciji uoči ogleda portugalski je strateg bio jako optimističan.

"Vjerujem i moji igrači vjeruju. To je najvažnija stvar. Mislim da će PSG ako ispadne biti jako razočaran, dok je naše ispadanje u ovom trenutku nešto što mnogi ljudi očekuju", rekao je Mourinho.

"Moramo uživati u riziku. U 22.30 sutra možemo ispasti i svjesni smo rizika. Ali u 20.45h imamo šanse za polufinale. U 20.45h moramo izaći s osmijehom na licima i dati sve i onda vidjeti što će biti. Mislim da ćemo pobijediti, zaista. Na kraju dva ogleda mislim da ćemo zabiti više golova od njih. U ovom trenutku je 1-3, a mislim da bi moglo biti 4-3 ili 5-4. Da ne razmišljam na taj način ne bih izlazio u utorak. Ali razmišljam."

"Ako nas navijači mogu malo pogurati, taj poguranac je dobrodošao, ali sve započinje od nas. A ja mislim da ako pokažemo da to možemo, da će oni krenuti za nama." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider