Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neželjene klase

Mourinho ih ne želi, a u redu stoje Bayern, PSG, Barca, Man United i Inter

Otvaranjem siječanjskog prijelaznog roka otvoren je lov na velike zvijezde kojem se spremaju napustiti klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Engleskoj je vrlo aktualna priča oko dvojice nogometaša koje Jose Mourinho baš i neće pokušati zaustaviti ako žele ići. Zbog prošle godine koju je klub završio u dugu, Portugalac mora nekoga prodati kako bi doveo pojačanja.

Poznato je kako mu fantastični nogometaši David Luiz i Juan Mata nisu previše sjeli. Njih dvojica bi mogli promijeniti klub već ovog mjeseca. Prvi je svakako Mata za kojeg su zainteresirani PSG i Inter, a Manchester Evening News piše kako bi se rado u utrku uključio i David Moyes koji još uvijek očajnički traži plemenitog veznjaka.

Mata također traži klub u kojem će igrati. Radi se o jednom od najboljih svjetskih veznjaka, a Mourinho ga tretira poput dječaka kojeg treba dozirati. Zato je u prošlom kolu imao ispad bijesa kada ga je izvadio (i pogodio) na početku drugog poluvremena. Novine iz Manchestera špekuliraju kako bi mogli uvjeriti Chelsea da im daju Matu u zamjenu za više od 20 milijuna funti i – Chicharita.

U igri su navodno i bogati PSG, koji bi poslao Javiera Pastorea na posudbu u Romu, ali i Inter koji bi u London poslao stasitog Kolumbijca Freddyja Guarina.

David Luiz je pak povezivan sa zanimanjem Pepa Guardiole koji želi vidjeti Brazilca u svojoj obrani. Nije jedini, jer Luiz je želja i Barcelone. Bayern je favorit, pišu engleski mediji, ali je izglednije kako će se transfer dogoditi na ljeto. Problem bi mogao biti ugovor Johna Terryja koji ističe ovog ljeta, a nije sigurno hoće li mu klub ponuditi novi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider