Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularni transfer

U Londonu se kuha nešto veliko: 'Mourinho se vraća u Chelsea!'

Atmosfera u madridskom Realu je loša, a trener i dalje aktualnih nogometnih prvaka Primere, Jose Mourinho, od mnogih je označen kao glavni krivac svega negativnoga ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogo se govorilo tijekom prosinca prošle godine, pa nakon toga i tijekom ovoga siječnja, da će Mourinho otići iz Reala, vjerojatno na kraju sezone. I sam Mourinho je govorio da je avanturističkog duha i da voli mijenjati klubove, države i kulture.

No, informacija koju donosi Daily Star i ne potkrijepljuje takvo što. Naime, Mourinho bi uskoro mogao doći na dobro poznato tlo - na Stamford Bridge u Chelsea. Ta engleska tiskovina saznaje iz "dobro obavještenih izvora" da Morinho i Chelseajev vlasnik Roman Abramovič razgovaraju na svakodnevnoj bazi. Isto tako, Mourinho navodno često razgovara s igračima Chelseaja - Lampardom, Terryjem, Čechom i Coleom.

 

Uz sve to, Daily Star piše kako je ovog tjedna sasvim blizu Stamford Bridgea viđena Mourinhova kćerka, 16-godišnja Tita Mourinho, što im je novi dokaz u priči kako se Portugalac vraća u Chelsea, gdje trenutačno stoluje Rafa Benitez, ali uz minimalnu potporu navijača.

Je li ovo samo nagađanje Daily Stara ili početak novog spektakularnog transfera tek ćemo vidjeti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider