Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bio transfer

Mourinho dovodi novog napadača: Mandžo je prva zamjena

Chelsea je u subotu upisao veliki kiks na gostovanju kod Crystal Palacea gdje je upisao neočekivani poraz 1-0. Jose Mourinho još uvijek je ogorčen na igru svojih napadača, odnosno na njihovu neefikasnost...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski stručnjak Jose Mourinho otvoreno tvrdi kako će u ljetnom prijelaznom roku Chelsea definitivno dovesti novog napadača.

''Mislim da je svima potpuno jasno da će Chelsea pokušati dovesti pravog napadača, ali i pokušati poboljšati igru aktualnih igrača. Neću i ne mogu tražiti napredak od Ivanovića, Terryja ili Cahilla, to nije potrebno, ali ostali igrači moraju napredovati. Mislim da to i rade korak po korak, ali to nije dovoljno da budemo prvaci'', tvrdi Mourinho.

Dosta vrhunskih napadača spominje se u kontekstu dolaska u Chelsea, a među njima se spominju i Diego Costa i Mario Mandžukić. Mourinho još uvijek ne govori o potencijalnim metama, kao što niti ne imenuje one koji će napustiti klub, a bit će ih.

''Oni koji ostanu, borit će se za mjesto u momčadi s novim napadačem. I to je nešto normalno, ne govorim tu isključivo o napadačima, ali igrači koji ne igraju dovoljno na kraju sezone žele promijeniti sredinu. To su uobičajene i normalne stvari. Isto tako normalno je da želimo poboljšati momčad i u ljetnom prijelaznom roku dovest ćemo nove igrače'', dodaje Mourinho.

Ugledni Guardian piše kako je Mourinhov prioritet dovesti sjajnog napadača Atletico Madrida Diega Costu. To je čovjek koji iz malo prilika postiže dosta golova, što Mourinho jako cijeni. Drugi na toj listi navodno je Mario Mandžukić, po kojeg bi Chelsea išao u Munchen ako propadne transfer Coste.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider