Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iz pouzdanog izvora

Mourinho doveo prvog kapitalca: Chelsea iskrcao 58 mil. eura!?

Edinson Cavani, napadač Napolija i urugvajske reprezentacije, navodno prelazi u Chelsea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati napuljskoj radio postaji "Radio Marte", službenoj postaji tamošnjeg nogometnog kluba Napolija, urugvajski napadač Edinson Cavani novi je igrač londonskog Chelseaja.

"Primili smo vijesti iz pouzdanog izvora bliskom klubu da je sve dogovoreno s Chelseajem i da je novi trener Rafa Benitez odobrio transfer Cavanija. Chelsea će Napoliju platiti 58 milijuna eura, što je pet manje od tražene cijene, a Cavani će u Londonu zarađivati 8.5 milijuna eura po sezoni plus novac od marketinških kampanja", rekao je u ponedjeljak navečer spiker "Radio Martea". 

Podsjetimo, De Laurentiis je nedavno za medije rekao kako će "razbiti Cavanijevu glavu", ukoliko ne donese odluku o budućnosti kada se vrati na klupske pripreme 20. srpnja.

„Predsjednikove riječi su bile jako teške i snažne. Ne sviđa mi se to. Želim s njim razgovarati licem u lice“, rekao je Cavani nakon 8-0 pobjede urugvajske reprezentacije nad Tahitijem na Kupu konfederacija.

Cavanijev ugovor s Napolijem vrijedi do ljeta 2017., no čini se da je zbog grubih riječi svog predsjednika Cavani odlučio donijeti svoju odluku i prije razgovora sa "šefom". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider