Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predaja ili pametan potez?

Mourinho dobio dozvolu za 'akciju Liverpool': Zar će oni igrati?

U nedjelju Chelsea očekuje novo teško iskušenje na Anfieldu, a Jose Mourinho sprema 'posebnu' momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho je ljutit na Engleski nogometni savez jer nije odgodio derbi 36. kola Premerlige. U biti, ljutit je na samu činjenicu što se poklopilo da se mora boriti za spas nade u naslov prvaka baš između dvije utakmice protiv Atletica.

Liverpool dočekuje Chelsea u nedjelju, a u srijedu se igra uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka. Portugalac je već na press konferenciji u Madridu u utorak putem medija poručio čelnicima Chelseaja neka izaberu što im je važnije. On bi izabrao Ligu prvaka i na Anfield poslao igrače koji neće igrati u uzvratu.

Neki su protumačili kao još jedno traženje alibija i predaju u domaćem prvenstvu, dok drugi podržavaju Mourinhovu pragmatičnost. Engleski mediji pišu kako će klub stati iza Mourinhove želje, pa bi u nedjelju na Anfieldu mogli vidjeti 'neki drugi Chelsea'.

Sigurno je da neće biti ozlijeđenih Čecha, Terryja, Hazarda i Eto'oa, ali će na raspolaganju biti Matić i Salah koji ne mogu igrati u Europi, dok su Mikel i Lampard kartonirani. Daily Mail je pokušao složiti momčad koja će istrčati u Liverpoolu.

Hilario - Kalas, Mikel, Christensen, Ake - Van Ginkel, Matić, Lampard - Salah, Ba, Schurrle
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider