Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Igrač od 50 milijuna eura'

Mourinho će 'poludjeti': Real u siječnju kupuje njegovu 'tihu patnju'!?

Real Madrid bi u zimskom prijelaznom roku mogao napraviti novi senzacionalni transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teške ozljede veznog nogometaša Samija Khedire po medijima su se počela pojavljivati imena potencijalnih zamjena za njemačkog reprezentativca. 

Khedira se, podsjetimo, ozlijedio u petak tijekom prijateljske utakmice između Njemačke i Italije u Milanu (1-1), a stradali su mu križni ligamenti desnog koljena. U subotu je operiran, a očekuje ga oko šest mjeseci stanke što znači da je velika vjerojatnost da ove sezone više neće igrati.

Portugalski dnevnik Correio da Manha u ponedjeljak je donio informaciju kako bi Real u siječnju mogao krenuti po srpskog veznjaka Nemanju Matića (25) koji od 2011. igra za Benficu. Matić je i tijekom ljeta bio povezivan s Realom, a spomenuti izvor tvrdi da bi u posao mogao biti uključen i Fabio Coentrao koji je prije dvije godine prešao iz Benfice na Santiago Bernabeu, a sada bi mogao otići u suprotnom smjeru.

Matić je od 2009. do 2011. bio član Chelseaja, ali nije se naigrao, pa je završio u portugalskoj prijestolnici. Za srpsku je reprezentaciju skupio devet nastupa. U posljednje vrijeme označen je kao 'tiha patnja' Josea Mourinha i 'igrač od 50 milijuna eura'. Zanimljivo je pak da su ga nekoć otpisali i u Zvezdi i u Partizanu. Karijeru je 'spašavao' u slovačkim Košicama, a na neki način otkrio ga je - izbornik Gibraltara. (TS / M.Š.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider