Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali u srcu

Moratti najavio povratak Mourinha: Prodaje Inter za silne milijune!

Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti otkrio je kako mu je Jose Mourinho rekao da će se "sastati ponovo u Interu za tri godine"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je s Interovim nogometašima 2010. godine ispisao povijesne stranice kluba osvojivši trostruku krunu, a nakon odlaska je uvijek znao govoriti kako su "nerazzurri" i dalje u njegovom srcu.

"Nazvao sam Mourinha kako bih mu poželio sve najbolje u njegovom povratku u Chelsea. Što je Jose rekao? Rekao je da ćemo se sastati opet u Interu za tri godine", rekao je Moratti za La Stampu.

Moratti prodaje Inter za 300 milijuna eura

Ne bi to Mourinhu bio prvi povratak u bivši klub, budući se ljetos vratio u Chelsea šest godina po završetku prvog mandata na Stamford Bridgeu. Mourinho je aktualnim ugovorom za Chelsea vezan do 2017. godine.

Inače, Moratti je pred odlukom da za 300 milijuna eura proda 75-postotni vlasnički udio u Interu, a kupac je indonezijski tajkun Erick Thohir, koji je bogatstvo stekao u autoindustriji, investicijskom bankarstvu i medijima. Morattiju će ostati 23,3 posto dionica (1,6% ostalo bi Pirelliju), te će dobiti funkciju potpredsjednika kluba. (TS/Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider