Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo nebo je granica

Monaco ide dalje: Novo pojačanje veznjak ManUtd-a?

Francuski dnevni list L'Equipe tvrdi da je novi tamošnji prvoligaš Monaco u pregovorima s portugalskim reprezentativcem i članom Manchester Uniteda - Nanijem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dovođenja nekolicine sjajnih igrača, između ostalih i Radamela Falcaa, Monaco svoje redove za novu sezonu namjerava još dodatno pojačati. Sljedeća meta bogatog francuskog kluba je otpisani igrač "crvenih vragova" Nani (26), koji bi ovoga ljeta definitivno trebao napustiti Old Trafford.

United je prošle sezone koristio Nanija u svega 11 utakmica engleske Premierlige i to je glavni razlog zbog kojeg Portugalac želi napustiti Manchester. Britanski mediji vjeruju da je aktualni engleski prvak spreman prihvatiti svaku ponudu Monaca iznad 10 milijuna eura, iako Nanijeva tržišna cijena iznosi 20 milijuna.

Recimo i da aktualni Nanijev ugovor s Unitedom vrijedi do ljeta 2014. godine, te da su osim Monaca za njegove usluge zainteresirani milanski Inter i Anži iz Mahačkale. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider