Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslušajte komentatora

Modrićeva čudesna forma: Sijevaju asistencije

Luka Modrić u posljednje vrijeme igra sjajno, a da je motor Real Madrida pokazuju i njegove asistencije. Naime, Luka je u zadnje četiri utakmice namjestio tri gola Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski sportski listovi i dalje se natječu u hvaljenju Luke Modrića koji je opet proglašen igračem utakmice u pobjedi Real od čak 5:0 protiv Betisa. Njegova asistencija u kojoj je pobacao na pod protivničke braniče oduševila je i komentatore španjolske TV.

To je treća asistencija hrvatskog veznjaka u posljednje četiri utakmice. Prvo je u Kupu kralja protiv Osasune asistirao Karimu Benzemi za pogodak glavom, a nakon toga je namjestio gol Pepeu za pobjedu nad Espanyolom.

Modrićeve asistencije:

Betis - Real 0:5, asistencija Benzemi (46')
Espanyol - Real 0:1, asistencija Pepeu (55')
Real - Osasuna 2:0, asistencija Benzemi (19')

Kralj dodavanja

Na sve to se nadovezao i tekst na internet-portalu abc.es gdje se nanovo glorificira igra Luke Modrića. Navodi se kako je Hrvat „kralj dodavanja“, te se takvo što potkrijepljuje podatkom da Modrić ove sezone ima čak 56 točnih dodavanja po utakmici (kratkih i dugih), ali da ga takvo što ne čini vođom Reala, već i činjenica da je ponajbolji kradljivac lopti u Realu, skoro šest po utakmici, te da ima vrlo mali broj izgubljenih lopti (sedam u prosjeku) s obzirom na to koliko se lopta nalazi u njegovom posjedu.

Konačna je nagrada došla u obliku uvrštavanja Modrića u idealnu europsku momčad tjedna po Betting.betfair, koja izgleda na sljedeći način:

Perrin (Genoa) - Bedimo (Lyon), Ghoulam (St. Etienne), Vyntra (Levante), Pique (Barcelona) - Vidal (Juventus), Modrić (Real Madrid) - Hernanes (Lazio), Ocampos (Monaco), Pjanić (Roma) - Ibrahimović (PSG).(I.Š./VLM/TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider