Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Eusebija i vječnu slavu

Modrić pomaže Ronaldu u velikom ostvarenju: Ovo je fascinantno!

Cristiano Ronaldo protiv Celte lovi 400. pogodak u karijeri, a pomoć može očekivati od Luke Modrića koji bi se trebao naći u udarnoj postavi Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid večeras otvara godinu utakmicom sa Celtom, a najveći poklon za navijače „kraljevskog kluba“ bit će povratak Cristiana Ronalda na travu Santiago Bernabeua. Prošlo su gotovo dva mjeseca od Portugalčeve posljednje utakmice na stadionu Reala. Dana 9. studenog ispratio je Real Sociedad s hat-trickom, a potom je zbog ozljede propustio domaće utakmice s Galatasarayjem i Valldolidom te zbog suspenzije s Olímpic de Xàtivijom.

Drama iza kulisa velikog transfera: Real objavio rat Bayernu!

Ako zabije pogodak, a prilično je izvjesno da hoće, jer ove sezone ima zastrašujući prosjek od 1.28 golova po utakmici, 27 golova u 21 utakmici, nema sumnje kako će ga Ronaldo posvetiti svojem preminulom sunarodnjaku Eusebiju, velikanu svjetskog nogometa koji je najveću slavu dosegao u dresu lisabonske Benfice.

Ronaldu nedostaju još samo dva pogotka da dođe do brojke od 400 golova u službenim utakmicama koje je postigao igrajući za Sporting iz Lisabona, Manchester United, Real Madrid i portugalsku reprezentaciju. Ako nekog zanima, Ronaldo je zabio u karijeri 160 golova desnom, 75 lijevom nogom, 62 glavom, 63 iz penala i 38 iz slobodnih udaraca. Nema sumnje kako bi Ronaldo novim golovima i odličnom partijom još malo popravio dojam pred izbor za Zlatnu loptu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić trebao se naći u udarnoj postavi Reala, dok će Gareth Bale vjerojatno ostati na klupi. Velšanin još nije spreman za 90 minuta. Real treba pobjedu po svaku cijenu kako bi zadržao priključak za Barcelonom i Atleticom.

Postava Reala ovako bi trebala izgledati: Lopez – Caravajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Modrić – Di Maria (Jese), Isco, Ronaldo – Benzema.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider