Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odabrano društvo

Modrić među 11 igrača koje Real 'ne bi smio prodati na ljeto'

Španjolski portal Marca je na svojoj službenoj stranici objavila tekst o Real Madridu u sljedećoj sezoni, u kojem izdvaja 11 igrača koje klub ni pod koju cijenu ne smije prodati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na tom se popisu našlo i ime Luke Modrića koji će, kako navodi Marca, uz Mesuta Oezila biti nositelj igre Reala u narednim godinama.

"Modrić i Oezil rastu kao par i bit će glavni i odgovorni za stvaranje novog stila nogometa koji će gajiti Real", pišu Španjolci.

Preostali igrači koje Real predstojećeg ljeta ne bi trebao prodavati su: Iker Casillas, Diego Lopez (vratari), Marcelo, Sergio Ramos, Raphaël Varane (braniči), Xabi Alonso, Sami Khedira (vezni), Cristiano Ronaldo i Karim Benzema (napadači).

Marca na koncu ističe da će Real i dalje voditi Mourinho, za kojeg tvrde da ne želi otići kao poražen iz Reala, te da će i iduće sezone ponovno krenuti u lov na 10. europsku krunu Kraljevskog kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider