Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najveća moguća pohvala

'Modrić je najbolji igrač Real Madrida! Nisam zaboravio Ronalda'

Španjolski novinar i dopisnik za španjolsku verziju Goal.coma sipao je pohvale na račun hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića, iako ovaj nije ni zaigrao u utakmici protiv Elchea minule subote...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je lakoćom slavio protiv slabašnog Elchea s 3-0, no do 72. minute rezultat je bio svega 1-0.

"Sa zanimanjem sam pratio hoće li Karim Benzema nastaviti svoju dobru golgetersku formu (nije), kako će povratnik Varane odigrati u obrani, kako će Alvaro Arbeloa zaigrati na lijevom beku umjesto Fabija Coentraa, ali prije svega kako će Real Madrid reagirati bez Luke Modrića u sredini terena", započeo je svoj tekst David Aranda.

"Hrvat je, po mojem skromnom mišljenju, danas najbolji igrač Real Madrida. Nisam zaboravio Cristiana Ronalda, ne, ali i bez njega Real melje svoje suparnike. No Modrićev izostanak u vezi je bio i više nego osjetan. Realova lopta je bila spora, nije bilo pritiska na suparničke igrače u sredini terena, kao ni u fazi obrane. Iako je u početku bio kritiziran od većine navijača, Modrić se nije slomio. Mourinho mu je vjerovao, a danas mu vjeruje i Carlo Ancelotti", piše Goal.com.

"Hrvat je postao glavni igrač veznog reda, važniji čak i od Xabija Alonsa kojeg svi navijači "kraljevskog kluba" obožavaju. No igra Reala ide preko Modrića. Obrana ide preko Modrića, kao i napad. Sve se događa kroz Luku Modrića. Illaramendi je sinoć odigrao sjajnu utakmicu, ali još nema potrebno iskustvo koje imaju Modrić i Alonso. No zato ima najbolje učitelje".

"Modrić je ispravno postupio kada je isforsirao peti žuti karton u utakmici protiv Getafea. Propustio je Elche, no zato će igrati protiv Atletico Madrida 2. ožujka na Vicente Calderonu. Luka je znao da mora biti na raspolaganju momčadi u toj utakmici. Danas, Modrić je Real Madrid". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider