Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jose kreće po pojačanja

Modrić i nadareni stoper Porta prve Mourinhove želje u Chelseaju!

Francuski stoper Porta Eliaquim Mangala (22) prva je želja vrlo vjerojatno novog menadžera Chelseajevih nogometaša Josea Mourinha, a Luka Modrić odmah je do njega, piše The Sun...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Središnji branič Porta u aktualnom ugovoru s Portom (do 2016.) ima odštetnu klauzulu od 30 milijuna funti koju Chelsea nije voljan platiti, te ju želi spustiti.

''Laska mi jer je Chelsea sjajan klub i Mourinho je sjajan trener. Namjeravao sam ostati u Portu, ali nikad ne znate što će se dogoditi u nogometu, posebice kada su veliki klubovi u igri. U Portu igram svakog tjedna i borim se za naslov prvaka, te igram u Ligi prvaka. A to mi je važno'', rekao je Mangala upitan za interes Chelseaja.

Engleski tabloid otkriva kako bi Mourinho sa sobom iz Reala želio dovesti i hrvatskog reprezentativca Modrića kojeg je Real prošlog ljeta na njegovo inzistiranje kupio iz Tottenhama uz 30 milijuna funti odštete.

Navodi se da bi uz sličnu odštetu Modrić mogao ponovo na Otok, ali malo je ipak vjerojatno da će ga Real pustiti nakon što je pokazao što zna i može u drugoj polovici prošle sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider