Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti ga želi

Bomba iz Madrida: Real dovodi Ivana Rakitića za čak 40 milijuna eura

Prema pisanju španjolskih medija sve je bliži prelazak Ivana Rakitića iz Seville u madridski Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako piše madridski sportski dnevnik AS Real Madrid je spreman platiti Rakitićevu izlaznu klauzulu i potpisati ugovor s hrvatskim veznjakom.

Izlazna klauzula iznosi 40 milijuna eura što neće predstavljati problem za Madriđane posebno što Carlo Ancelotti iznimno cijeni Ivana Rakitića i kako pišu Španjolci želi ga dovesti u svoje redove.

AS tvrdi da je posao praktički gotov i da će Rakitić prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil staviti potpis na četverogodišnji ugovor s Real Madridom te se tako na Santiago Bernabeuu priključiti Luki Modriću.

Sapunica oko ostanka Rakitića u Sevilli traje već dugo vremena i dok su na Sanchez Pizjuanu vjerovali i nadali se da će kapetan produžiti vjernost klubu, gomilali su se klubovi s kojima je Rakitić bio usko povezivan.

Dio medija javljao je kako je praktički sve dogovorio s madridskim Atleticom, pa je bio jednom nogom u Chelseaju, spominjao se u kontekstu Barcelone i nekih talijanskih klubova te ostaje za vidjeti je li AS u pravu ili nas očekuje novi preokret u ovom slučaju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider