Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slobodan igrač

Mladen Petrić na meti talijanskog velikana!

Mladenu Petriću istekao je ugovor s Fulhamom i trenutačno je slobodan igrač...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić (32) na meti je rimskog Lazija, piše u nedjelju talijanski dnevni list Il Tempo. Iskusnom je napadaču istekao ugovor s Fulhamom i trenutno je slobodan igrač što ga čini privlačnom opcijom za mnoge klubove. Il Tempo navodi da ga trener Lazija Vladimir Petković vidi kao dobru alternativu za Nijemca Miroslava Klosea i sportskom je direktoru Igliju Tareu preporučio da pokrene pregovore.

Petković je najveći dio trenerske karijere proveo u Švicarskoj tako da je dobro upoznat s kvalitetama Petrića koji je odrastao u spomenutoj zemlji i igrao tamo do 2007. godine. Prema informacijama Il Tempa, Laziju bi glavni konkurent u utrci za Petrićem mogao biti francuski Rennes koji također pokazuje zanimanje za našeg napadača.Dodajmo i kako spomenuti dnevni list piše da bi u sljedećim danima i službeno trebao biti zgotovljen transfer 19-godišnjeg obrambenog nogometaša Hajduka Josipa Eleza u Lazio, o čemu se nagađalo posljednjih tjedana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider