Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
91 milijun razloga

Misterij oko Garetha Balea: Što Real prikriva i je li kupio 'mačka u vreći'?

Najnovija ozljeda Garetha Balea obavijena je velom tajne…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid na otvorenju godine pobijedio je Celtu 3:0, a Gareth Bale ušao je u igru tek u 64. minuti. Carlo Ancelotti kaže kako Velšanin još uvijek nije spreman za 90 minuta. Na taj način nastavljen je misterij oko Baleove ozljede. Bale se posljednji put ozlijedio 17. prosinca prošle godine.

Ancelotti je tada kazao kako se Bale lakše ozlijedio na treningu te da vjeruje kako će za nekoliko dana biti potpuno spreman. Međutim, tih nekoliko dana protegnulo se na tri tjedna, a da još uvijek nije jasno kako se točno Bale ozlijedio. Bale je propustio utakmicu s Valencijom na Mestalli, nije ni putovao u Valenciju, a ni u Dohu gdje je Real odigrao prijateljsku utakmicu s PSG-om. Bale je proteklih dana uglavnom trenirao odvojeno od momčadi što govori da se nije radilo o nimalo bezazlenoj ozljedi.

U španjolskim medijima traju nagađanja što se doista dogodilo s drugom najskupljom investicijom Real Madrida u povijesti? Sumnja se da Real nastoji prikriti da je Balea na treningu ozlijedio netko od suigrača. Spekulira se kako je to bio Alvaro Arbeloa. Postavlja se pitanje koji je razlog zbog čega Real prikriva Baleovu ozljedu? Službeno nema problema s Baleom, ali neslužbeno traju nagađanja oko njegove zdravstvene situacije od trenutka kada je stigao na Santiago Bernabeu.

Činjenica je da se Bale pojavio na travnjaku u samo 11 od mogućih 18 utakmica u Primeri, a tek osam puta bio je u početnoj postavi. Gledajući ukupno sva natjecanja Bale nije odigrao niti 50 posto od mogućih minuta. Po dolasku u Madrid imao je problema s leđima, čime su odmah započele spekulacije kako je Real kupio „mačka u vreći“. Sumnje u Baleovu krhku fizičku konstrukciju pojačale su se nakon posljednje misteriozne ozljede.

Real ima 91 milijun razloga da prikriva pravo stanje stvari, no samo vrijeme će pokazati jesu li Baleove poteškoće privremenog karaktera ili će njegovu karijeru obilježiti ozljede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider