Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer vrlo blizu

Milan u potrazi za zvijezdom: Miljenik navijača, ali je li i pojačanje!?

Već i ranije su postojale indicije kako bi se 30-godišnji brazilski nogometaš Kaka mogao vratiti na San Siro u Milan. Tamo gdje je boravio tijekom šest godina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potom je 2009. godine napustio Milan i otišao u Real gdje ne samo da je izgubio status najboljeg svjetskog nogometaša, već je postao žrtva čestih ozljeda, ali se i transformirao u igrača s klupe.

Jose Mourinho, trener Reala, nikada nije posebno poštovao ovog veznjaka, a ovih dana je Kaka gotovo zavapio da želi natrag u Milan.

Iz talijanskog klub su, pak, nedavno obznanili da ne mogu nikako financijski pokriti ono što bi Real tražio za Kaku, ali talijanski tisak navodi da se od četvrtka itekako užarila linija između Milana i Madrida. Na vezi su Silvio Berlusconi i Florentino Perez.

Vijest je prva objavila televizijska postaja Milan, a želja Milana je dobiti Kaku na posudbu u siječnju, pa do kraja aktualne sezone. Nakon toga bi možda mogli i povoljnije doći do kompletnog transfera nogometaša koji im je bio vođa dugi niz godina. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider