Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neuništivi Luca Toni

Milan eksplodirao: Kaka stigao do 100. gola, sjajni prvijenac mlade nade!

Brazilski nogometaš Kaka postigao je svoj 100., a potom i 101. pogodak u dresu Milana, u uvjerljivoj pobjedi nad Atalantom u sklopu 18. kola talijanske Serie A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan je s uvjerljivih 3-0 svladao Atalantu, a Kaka je svoje pogotke zabijao u 35., odnosno 65. minuti utakmice. Kod prvog ga je okomitom loptom u šesnaesterac poslužio Urbi Emanuelson, nakon čega je Kaka iskosa s lijeve strane zavukao loptu pored Consiglija.

Trideset minuta kasnije lopta se od noge Robinha odbila do Kake koji je stajao na petercu, a on ju je mirno poslao u praktički praznu mrežu. Konačan rezultat postavio je Bryan Cristante dvije minute kasnije, a asistirao mu je dvostruki strijelac.

Pobjedu je upisala i Genoa našeg Šime Vrsaljka, koja je pred svojim navijačima slavila protiv Sassuola s 2-0. Alberto Gilardino zabio je iz jedanaesterca u 28. minuti, da bi u 89. iz iste situacije propustio postići svoj drugi pogodak. Pogodak za 2-0 zabio je Andrea Bertolacci u samom smiraju prvog poluvremena.

U šest dosada odigranih utakmica gosti su uzimali bodove samo u jednoj, a učinili su to nogometaši Verone, koji su s 3-1 slavili kod Udinesea. Luca Toni bio je dvostruki strijelac za goste, dok su u redovima domaćina cijeli susret na klupi za pričuve proveli Ivan Kelava, Igor Bubnjić i Frano Mlinar.

U ranijem terminu Napoli je s 2:0 svladao Sampdoriju, a oba pogotka zabio je Belgijac Dries Mertens. Hrvatski nogometaš Josip Radošević ušao je u igru za Napoli u 84. minuti. U nastavku dana još će svoj susret u Rimu odraditi Lazio i Inter. (TS)


All Goals - Milan 3-0 Atalanta - 06-01-2014... by beingoal

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider