Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekoć prvaci Europe

Hrvatski veznjak u slavnom klubu ima samo jednu želju za nastavak sezone

Hrvatski nogometaš Milan Badelj dao je intervju za službenu web-stranicu Bundeslige. Govorio je o slabom prvom dijelu sezone koju je njegov HSV završio na 14. mjestu sa samo 16 bodova…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jasno je da smo imali i hrabrosti i odlučnosti. Uvijek smo davali najbolje od sebe, a male su stvari presuđivale u neizvjesnim utakmicama koje smo gubili", kazao je Badelj.

Hamburžani su vrlo loše krenuli u sezonu zbog čega je u rujnu smijenjen trener Thorsten Fink. Naslijedio ga je bivši nizozemski izbornik Bert van Marwijk pod kojim se momčad probudila, ali samo nakratko.

"Loše smo startali, a onda nam je krenulo stvarno dobro s Van Marwijkom. Međutim, uslijedili su novi koraci unatrag nakon domaćih poraza od Augsburga i Mainza. Prelako smo primali golove. Igramo dobar nogomet, ali ponekad nam ponestane koncentracije", rekao je hrvatski veznjak.

Badelj je, unatoč svemu, optimističan uoči proljetnog nastavka sezone.

"Poraz od Mainza u prošlom kolu sigurno nije bio najljepši način za odlazak na praznike, ali moramo gledati prema naprijed. U drugoj polovici sezone možemo biti daleko bolji i točno to i planiramo."

Za očekivati je da će Van Marwijk tijekom priprema pokušati promijeniti određene stvari i uvesti neke novitete.

"Pripreme su pravo vrijeme za takve stvari. Trener sigurno ima nekoliko ideja, ali kao što sam rekao: nismo igrali tako loše u prvom dijelu sezone, ali imamo premalo pobjeda", dodao je Badelj i za kraj izrazio želju za nastavak sezone:

"Moja jedina želja je da napredujemo na ljestvici jer za ovakav klub, koji ima takvu tradiciju, 14. mjesto jednostavno nije dovoljno dobro." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider