Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad ne reci nikad

Messi se s Barcom dogovorio sve, ali za jedno nije htio ni čuti

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi potpisat će u četvrtak novi ugovor s Barcelonom, ali u njemu odštetna klauzula neće biti povećana i to upravo na inzistiranje Argentinca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni Messijev ugovor vrijedi do 2016. godine, a ovaj će ga tjedan produljiti na nove dvije godine. Dakako, novi ugovor nosi i nove uvjete. Marca piše da je zbog povećanja poreza u Španjolskoj, Messijeva je plaća povećana na 12 milijuna eura godišnje, a argentinski genijalac će moći zaraditi i dodatna četiri milijuna eura, ovisno o broju klupskih trofeja, ali i njegovim pojedinačnim dosezima.

Oko svega se Messi, navodi Marca, bez problema uspio dogovoriti s klupskim čelnicima osim oko odštetne klauzule. Vodstvo Barcelone je htjelo povećati odštetu sa sadašnjih 250 milijuna eura, ali 25-godišnji Argentinac je to zabranio. Iako je više puta isticao kako želi završiti karijeru na Camp Nouu, očito je i Messi svjestan da nikad ne treba reći nikad, pa je u skladu s time želio zadržati mogućnost izlaska.

Naravno da je i 250 milijuna eura ogroman iznos, ali pojavom novih bogataša poput Manchester Cityja ili PSG-a, ništa nije nemoguće. Svjesni su toga i predsjednik Barcelone Sandro Rosell i njegovi suradnici, pa su zato i željeli povećati odštetnu klauzulu, ali Messi nije htio ni čuti za to.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider