Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve češće promašuje

Messi se požalio i otkrio zašto nije ni blizu lanjske forme

U 12. kolu španjolske Primere nogometaši Barcelone su teškom mukom pobijedili gradskog rivala Espanyol s 1:0. Jedini je pogodak na ogledu postigao Alexis Sanchez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, prije svega treba napomenuti fantastičnu reakciju Neymara uoči samog gola čileanskog nogometaša budući da je Brazilac asistirao tako što je provukao loptu dvojici igrača Espanyola kroz noge.

Lionel Messi je mnogo prijetio suparničkoj obrani i vrataru. Promašio je dvije-tri odlične prilike, ali je ipak ostao bez pogotka. Nakon te utakmice je apostrofirao:

"Još uvijek nisam 100 posto spreman. Svaka utakmica i svaki trening mi pomažu da vratim snagu, ali osjećam da još uvijek nisam pravi", rekao je Messi nakon što se u samom uvodu sezone borio s ozljedama.

"Utakmice protiv Espanyola su uvijek problematične. Bitna je samo naša pobjeda, ništa drugo", dodao je Messi koji je ove sezone postigao osam prvenstvenih golova i nalazi se na trećem mjestu ljestvice strijelaca iza Diega Coste i Cristiana Ronalda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider