Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak se sastao s Rosselom

Messi se oglasio na navode da je on doveo trenera Martina

Dok su čelnici Barcelone odlučivali tko će na trenerskoj dužnosti zamijeniti Tita Vilanova, mnogi su mediji pisali kako će to biti Gerardo Martino jer tako želi najbolji igrač Barcelone Lionel Messi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju je 50-godišnji argentinski strateg i postao trener Barcelone, službeno će se predstavljanje dogoditi u petak, a mediji su govorili kako su Messi i njegov otac kućni prijatelji Martina, kako Messi krči put bivšem treneru Newell's Old Boys razgovarajući s čelnicima katalonskog kluba...

Na sve te navode je Messi odgovorio:

''Jedino što se dogodilo jest činjenica da sam predsjedniku Rosselu rekao da je Martino dobar trener. To je sve'' rekao je najbolji svjetski nogometaš i nastavio:

''Ne poznajem Martina privatno kako se pisalo. Nisam se nikada sastao s njim, kao niti s Luisom Enriqueom ili bilo kojim drugim trenerom koji je bio kandidat. Jedino sam rekao kako mislim da je Martino dobar i sada kažem da je to dobar klupski potez, jer se Martino potvrdio dok je radio kao izbornik u Paragvaju i nedavno u Newell's Old Boysima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider