Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Možemo izbaciti Milan'

Messi prokomentirao prolaz Reala protiv Uniteda: Evo što je rekao

Lionel Messi je izrazio uvjerenje da Barcelona može nadoknaditi zaostatak 0:2 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uzvrat se igra sljedeći tjedan u katalonskoj prijestolnici, a Argentinac smatra da on i suigrači mogu pronaći recept za izbacivanje Rossonera.

"Možemo uspjeti. Bit će komplicirano, ali doći ćemo u šanse. Napravit ćemo sve da ih pobijedimo kao što su i oni nas. Talijanske su momčadi dobro organizirane i ne ostavljaju puno prostora u obrani. Nadam se da ćemo u utorak postići prvi pogodak iz otvorene igre", rekao je Messi tijekom predstavljanja novih kopački u Barceloni.

Osvrnuo se četverostruki osvajač Zlatne lopte i na ostale klubove koji bi Barceloni mogli biti prepreka na putu do naslova u Ligi prvaka.

"Bayern i Borussia Dortmund su praktički sigurni polufinalisti. Rade sjajan posao i zaslužuju uspjeh. Real Madrid dokazuje koliko je jak i da je kandidat za naslov."

Barcelona je poražena u tri od posljednje četiri utakmice, a ni Messi u tim dvobojima nije bio na posebno visokoj razini.

"I ranije sam imao loših razdoblja. Iskusio sam puno poraza, ali nadam se da ću uživati u još mnogim uspjesima, kao što je to bio slučaj prošlih godina. Nisam tužan. Pogođen jesam, ali ne i tužan. Ne volimo gubiti, ali sada je pravo vrijeme da se vratimo."

Ponovio je Messi za kraj još jednom da bi trofej s Argentinom bio vrhunac njegove karijere.

"Reprezentacija prolazi kroz dobro razdoblje, ali ima još puno prostora za napredak. Osvajanje naslova svjetskog prvaka je san svakog nogometaša. No, zasad o tome mogu samo pričati." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider