Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najplaćeniji na svijetu

Messi potpisao novi ugovor s Barcelonom: Evo koliko će zarađivati!

Ono što je priopćeno u petak, danas je dobilo i službeni pečat. Lionel Messi stavio je potpis na produženje ugovora s Barcelonom do ljeta 2018. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S novim ugovorom Messi postaje najplaćeniji nogometaš svijeta, a godišnji ugovor mu uz bonuse može premašiti čak 25 milijuna eura. Ono što mu je minimalno zagarantirano je 20 milijuna eura godišnje sve do njegovog isteka 2018. godine.

Barcelona potvrdila dolazak novog trenera i pojačanja!

Bura u Barceloni: Messi prvi put u karijeri najavio senzaciju!

Messi je dosad zarađivao godišnje 13 milijuna eura, a ono što je u novom ugovoru ostalo nepromijenjeno je izlazna klauzula koja i dalje iznosi čak 250 milijuna eura, dovoljno da odbije potencijalne kupce.

Pregovori oko produženja ugovora bili su dugački i teški, no na kraju su obje strane napravile neke ustupke i Messi je na obostrano zadovoljstvo u uredu predsjednika Josepa Bartomeua produžio vjernost klubu u kojem je još od 2000. godine kada je u Barcelonu došao kao 13-godišnjak iz redova Newell's Old Boysa.

Messi je u dresu Barcelone srušio već niz rekorda, a u 425 nastupa u dresu katalonskog kluba, postigao je 354 pogotka. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider