Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se i želi...

Messi poslao poruku koja će zanimati Ronalda i sve navijače BiH

Lionel Messi optimističan je na početku nove kalendarske godine i vjeruje u velike uspjehe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četiri odigrane utakmice u 2014. godini po oporavku od ozljede bedrenog mišića Lionel Messi je postigao 4 gola, iako su ga ozljede i u 2013. godini koštale gubitka FIFA-ine Zlatne lopte nauštrb Cristiana Ronalda.

"Jako sam sretan. Imam veliku želju vratiti se i igrati nogomet nakon dugog perioda izbivanja. Sretan sam jer se malo po malo osjećam sve bolje i pažnja mi je usmjerena na sjajnu godinu, ne samo s Barcelonom, nego i s Argentinom", rekao je Messi koji, nema sumnje, želi vratiti primat u izboru za Zlatnu loptu.

"Svake godine počinjem s jednakim mentalitetom. Želim se nastaviti razvijati i poboljšavati, uvijek biti na vrhunskoj razini. Prije Svjetskog prvenstva imamo puno važnih stvari s Barcelonom, Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja i to mi nisu jedini motivi, nego da se nastavimo razvijati kao momčad", dodao je Argentinac, koji će sa svojom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrati 15. lipnja na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru protiv Bosne i Hercegovine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider