Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U sjajnoj formi

Messi 'ovisan' o penalima: Evo statistike u zadnjih pet utakmica

Lionel Messi u posljednje je vrijeme u sjajnoj golgeterskoj formi. Pokazuje to statistika koja kaže da je u posljednjih pet utakmica zatresao suparničku mrežu sedam puta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, samo dva je gola u tom periodu argentinski nogometni velemajstor postigao iz igre, dok je njih pet zabio iz jedanaesteraca, odnosno iz odbijanca nakon obranjenog jedanaesterca kao što je bio slučaj kod njegovog drugog gola u subotnjem ogledu protiv Betisa.

U zadnja četiri ligaška ogleda Messi je zabio čak pet golova iz spomenutih situacija, dva puta Realu, jednom protiv Espanyola i dva puta protiv Betisa, a bez tih golova katalonski bi klub imao sedam bodova manje na Primerinoj ljestvici.

Jedanaesterci uvelike Messija drže i u konkurenciji za najboljeg strijelca lige. Ukupno je zabio 25 golova, isto kao i napadač Atletico Madrida Diego Costa, dok je na vrhu ljestvice najboljih strijelaca Cristiano Ronaldo s 28 golova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider