Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nije u ničemu bolji'

'Messi da osvoji tri SP-a i zabije škaricama s centra neće biti bolji od Maradone'

Bivši argentinski nogometni reprezentativac Hector Enrique (51) vjeruje da ponajbolji svjetski nogometaš današnjice Lionel Messi nikad neće doseći razinu njegovog nekadašnjeg reprezentativnog suigrača Diega Maradone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četverostrukog dobitnika Zlatne lopte, Messija, mnogi uspoređuju s Maradonom i tvrde da ga je čak i nadmašio, ali Garcia se ne slaže s tom ocjenom.

''Messi nije u ničemu bolji od Maradone. Ja volim Messija i bio bih sretan kada bi moj sin jednom mogao igrati s 1 posto njegovih kapaciteta, ali Maradona je bio jedinstven'', rekao je Enrique za Continental.

''Neće više nikad biti igrača poput Maradone, čak ni da Messi osvoji tri Svjetska prvenstva zaredom i da zabije gol škaricama s centra. Maradona i Messi imaju i različite karaktere na travnjaku. Diego je zračio samopouzdanjem i zbog njega smo svi igrali bolje. Messi također ima karakter, ali ne poput Maradone'', dodao je igrač koji je bio dio argentinske reprezentacije koja je 1986. osvojila naslov svjetskog prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider