Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Barca u bunkeru?

Messi najavio prekid tradicije: I mi ćemo 'parkirati autobus'

Nogometaši Barcelone ove bi sezone mogli predstaviti nekoliko različitih stilova igre, ovisno o suparniku. Uvođenje noviteta i povremeni bijeg od ''tika-take'' najavio je i Lionel Messi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leo Messi je s tri pogotka srušio Ajax u 1. kolu Lige prvaka (4-0), ali je u osvrtu na utakmicu otvoreno poručio da će biti dana kada Barcelona neće biti tako uvjerljiva.

''Što više varijacija imamo, bolje za nas. Bit će dana kada će biti bolje da držimo loptu i krećemo se s njom, a bit će i onih drugih kada će biti bolje da parkiramo autobus i igramo na kontranapade. Imamo brze igrače i dobre dodavače'', kazao je Messi.

Argentinac je, inače, protiv Ajaxa upisao četvrti hat-trick u utakmicama Lige prvaka što nikome prije njega nije uspjelo. Prestigao je time Marija Gomeza koji je triput postigao hat-trick za Bayern, te Filippa Inzaghija kojem je to uspjelo u dresovima Milana i Juventusa. Messi je po tri pogotka u jednoj utakmici postizao protiv Arsenala, Viktorije Plzen, Bayera iz Leverkusena i Ajaxa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider