Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strašan tandem

Messi otkrio čemu se nada u suradnji s Neymarom

Brazilski nogometaš Neymar bio je prva zvijezda nedavnog Kupa konfederacija u Brazilu, gdje su domaći nogometaši ujedno bili pobjednici. U finalu je Brazil s 3:0 pobijedio Španjolsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je proglašen za najboljeg igrača turnira, čime su se zasigurno veselili i navijači Barcelone, koja ga je uoči Kupa konfederecija kupila od Santosa za odštetu od 57 milijuna eura.

Neymar će od iduće sezone nositi dres katalonske momčadi, gdje ga nestrpljivo očekuje najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi:

"Neymar je igrao sjajno na Kupu konfederacija. Uvjeren sam da jednako tako dobar može biti i u Barceloninom dresu. Siguran sam da će Neymar na terenu ispuniti sve ono zbog čega je i doveden u Barcelonu", rekao je Messi.

Podsjetimo da je Neymar s 15 pogodaka za nacionalnu momčad tijekom jedne reprezentativne sezone (od kolovoza do lipnja) srušio dosadašnji rekord (14 golova) koji su zajedno držala trojica igrača - Gerd Müller u sezoni 1971/72, Brazilac Ronaldo 1996/97 i Nizozemac Patrick Kluivert 1999/2000.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider