Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sjajan trener'

Messi nahvalio Mourinha: Evo što mu predviđa u Chelseaju

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi trenutno se nalazi u Senegalu gdje ga je pozvala Aspireova nogometna akademija koja ima ogranak u toj zemlji, kako bi sudjelovao u kampanji za borbu protiv malarije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Barcelone imao je buran dočekan od domaćih ljubitelja nogometa, a prilikom konferencije za novinare na kojoj je govorio o mnogo stvari se osvrnuo i na karizmatičnog portugalskog trenera Josea Mourinha, bivšeg trenera Real Madrida.

I dok praktički svi u Barceloni sipaju drvlje i kamenje po Portugalcu, Messi je imao lijepih riječi za novog menadžera Chelseaja.

"Mourinho je bio sjajan trener Realu. Mislim da će uspjeti i u svom povratku u Chelsea, jer je jednostavno kvalitetan trener", izjavio je najbolji igrač današnjice.

Prema riječima organizatora Argentinčeva dolaska, na tisuće mrežica protiv komaraca sa Messijevom fotografijom bit će podijeljeno djeci i cijelim obiteljima u ruralnim zajednicama te zemlje.

Messi će također otputovati u Saly na zapadu Senegala gdje će posjetiti domove siromašnih i razgovarati s lokalnim stanovnicima o prevenciji malarije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider