Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez nekolicine

Messi igrao, a Neymar zasluženo odmarao: Nova pobjeda Barce

Nogometaši Barcelone u 11. su kolu Primere došli do desete pobjede. Na stadionu Balaidos u Vigu svladali su domaću Celtu s 3-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener katalonskog kluba Gerardo Martino odlučio je nakon subotnje pobjede protiv Real Madrida odmoriti nekolicinu igrača. Gerarda Piquea uopće nije bilo u sastavu, dok su na klupi ostali Javier Mascherano, Xavi, Andres Iniesta i junak ''el clasica'' Neymar. Svi ti izostanci nisu na kraju nimalo naštetili Barceloni koja je lakoćom došla do nove pobjede.

U devetoj je minuti domaći branič Gustavo Cabral izgubio loptu, Pedro ju je odmah gurnuo prema Cescu Fabregasu koji se sjurio po lijevoj strani i pucao. Njegov je udarac vratar Celte Yoel Rodriguez obranio, ali na odbijenu je loptu natrčao Alexis Sanchez i smjestio je u mrežu.

U trećoj minuti drugog poluvremena lijepo su kombinirali Dani Alves, Alex Song i Lionel Messi. Na koncu je Fabregas opalio s 20-ak metara i pogodio gredu od koje se lopta odbila u vratara Yoela, a od njega u gol. Šest minuta kasnije Messi se sjurio kroz sredinu i gurnuo loptu do Fabregasa koji je s lijeve strane bez poteškoća zabio za konačnih 3-0.

Barcelona sada s odigranom utakmicom više ima četiri boda prednosti u odnosu na Atletico i devet u odnosu na Real Madrid.

U drugoj utakmici dana Espanyol i Malaga su u Barceloni odigrali neodlučeno 0-0.(TS)
 


Celta de Vigo 0 FC Barcelona 3 by acosart

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider