Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Jači su nego prije

Messi hvali Neymara, ali i Real i Bayern: 'Bit će zanimljivo'

Lionel Messi je održao prvu konferenciju za novinare uoči početka nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog se mjeseca stalno povezivalo Lea Messija s utajom poreza, a španjolski mediji su pisali o nepodmirenim obvezama između 2007. i 2009. godine. U tom je razdoblju argentinski nogometaš ostao dužan četiri milijuna eura.

Inače, nedavno je Messi uplatio, po navodima španjolskog tiska, oko 10 milijuna eura. U pitanju su bile porezne obveze za 2010. i 2011. godinu...

''Ne znam što bih vam rekao o porezu. Ja o tome doslovno nemam pojma, niti vodim računa o tome. Za takve stvari imam ljude u koje imam potpuno povjerenje. Njih bi trebalo pitati'', rekao je Messi i dodao još samo nešto o toj temi:

''Stvarno sam miran u tom pogledu. I otac i ja. Nadam se da će se uskoro sve riješiti po tom pitanju, pa da zaključimo temu o kojoj nisam meritoran pričati.''

Neymar, Bayern, Real...

Uz to, Messi je najavio novu sezonu kroz prizmu svoje Barcelone, ali je ipak najviše vremena potrošio na pričanje o novom velikom pojačanju njegovog kluba - Neymaru.

''Imam dojam da je stvarno drag dečko. Mislim da mu neće biti problem uklopiti se. Jer, ponavljam, stvarno mi se čini dobar, našli smo se nekoliko puta u razgovoru jedan na jedan. No, i naša je svlačionica prepuna dobrih ljudi, tako da je sve u redu po tom pitanju.

O sezoni je rekao:

''Bayern je još jači nego prošle sezone, jači je za Guardiolu i sigurno su naš veliki konkurent u Ligi prvaka. I Real Madrid mi se čini jači. Bit će zanimljiv'', završio je Messi.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider