Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad to kaže Messi...

Messi dao zeleno svjetlo: Neymar bi nam donio novu dimenziju!

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi podržava svoj klub Barcelonu u nastojanju da dovede brazilskog 21-godišnjeg reprezentativnog napadača Neymara u svoje redove…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz dana u dan vrte se glasine o transferu brazilskog asa Neymara iz Santosa u neki od najjačih europskih klubova. Barcelona se spominje kao snažni kandidat za Neymarov potpis već za iduću sezonu, iako je on sam izjavio kako ne namjerava napustiti svoj klub prije iduće godine.

>> Šok za Barcu: Neymar u Manchester za nevjerojatnih 117 milijuna eura?!

''Ne znam hoće li nam se Neymar priključiti ili neće, ali znam da je on igrač koji bi donio jednu sasvim novu i drukčiju dimenziju našoj momčadi. Jasno je da bi Neymar bio krasno pojačanje za Barcelonu'', smatra Leo Messi.

Pohvalno se 25-godišnji Argentinac izjasnio o svojim bivšim trenerima u Barceloni Franku Rijkaardu i Pepu Guardioli, koji će od iduće sezone voditi sastav Bayerna.

''Frank Rijkaard je bio taj koji je vjerovao u mene kada sam imao 17 godina. Za mene je rad pod njegovom palicom jedno od najvažnijih razdoblja u životu. Pep Guardiola mi je, pak, rekao da sam najbolji igrač kojeg je ikada trenirao. Siguran sam da će biti uspješan u Bayernu. On bi u bilo kojem klubu bio uspješan, jer nitko ne razumije i ne čita igru tako dobro kao on'', veli Messi.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider