Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka sve bliže

Messi: Briga me za Zlatnu loptu; Ronaldo: Želim tu nagradu!

Lionelu Messiju smiješi se još jedan ulazak u povijesne anale. Igrač Barcelone u ponedjeljak mogao bi postati prvi igrač koji je Zlatnu loptu osvajao četiri puta za redom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa 25 pogodaka prvi je strijelac španjolskog prvenstva, a sa 91 pogotkom srušio je rekord Gerda Müllera koji je u jednoj kalendarskoj godini postigao 86. Naravno, nagrada mu ništa neće značiti ako Barca ne dohvati koju titulu ove sezone.

Pored Messija, kandidati su njegov suigrač Andres Iniesta te Cristiano Ronaldo.

''Lijepo je obarati rekorde, ali pobjede momčadi su najvažnije. Moji golovi služe da Barcelona osvoji neki naslov i to je mnogo važnije od mojih dostignuća. Ako nagrada pripadne Iniesti, bit će to zasluženo zbog svega što je postigao, a uostalom, nagrada bi otišla u istu svlačionicu'', skromno će Messi.

Portugalac, očekivano, govori sasvim drugim tonom.

''Neću lagati i biti licemjeran - volio bih da dobijem nagradu, no ništa se strašno neće dogoditi ako je uspijem. Život ide dalje. Odluka će biti donijeta, bila ona poštena ili ne. Možda na kraju budem sretan, a možda i tužan'', rekao je Ronaldo. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider