Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Mi ćemo uživati'

Menadžer Liverpoola 'pili naopako' uoči utakmice desetljeća?

Uoči međusobnog ogleda protiv Manchester Cityja u sklopu 34. premierligaškog kola Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers naglašava kako njegova momčad nije pod pritiskom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nakon devet vezanih pobjeda trenutno na vrhu premierligaškog poretka s dva boda više od drugoplasiranog Chelseaja i četiri boda više od trećeplasiranog Manchester Cityja, koji doduše ima i dvije utakmice manje.

"City je investirao kako bi osvojio Premierligu i Ligu prvaka i oni će tražiti rezultat sljedeće nedjelje. Mi ćemo samo uživati. Znamo da je to velika utakmica. Ali u velikim utakmicama ove sezone obično smo bili dobri", rekao je Rodgers.

"Naš mentalitet je biti neustrašiv. Poštivat ćemo protivnika, ali radi se o nama samima. Dajemo mladim igračima priliku i na njima nema pritiska. Ja ću ponijeti pritisak. Naš je cilj usredotočiti se na loptu i momčad. Ako u tome uspijemo, dogurat ćemo daleko", dodao je Liverpoolov menadžer o predstojećem ogledu na Anfieldu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider