Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva kupovina Van Gaala

Louis Van Gaal odlučio: Ipak neće uzeti bivšeg igrača iz Bayerna!

Činilo se kako je veliki transfer Tonija Kroosa u Manchester United sve izgledniji, ali onda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tony Kroos na pragu je dogovora s Manchester Unitedom, tvrde engleski mediji, naročito oni iz Manchestera. No, tijekom dana je stigla vijest, koju donosi ugledni Guardian, kako je Louis Van Gaal prekinuo sve mogućnosti da se transfer dogodi.

Prvi koraci prema Kroosu učinjeni još dok je Moyes bio na klupi. Cifra kojom se baratalo u The Manchester Evening News-u bila je 20 milijuna funti, a budući da se u Munchenu nije toliko pričalo o produženju ugovora Kroosu, koji istječe sljedeće godine, činilo se kako je dogovor postignut.

Sada ostaje vidjeti hoće li Van Gaal probati dovesti još jednog bivšeg igrača, Thomasa Mullera. I njega je Van Gaal vodio u Bayernu i igrači su mu vrlo skloni. Dolazak lijevog beka Southamptona Lukea Shawa mnogi su već proglasili gotovim poslom, pitanje samo koliko će milijuna funti Sveci uspjeti dobiti.

Postoji zanimanje i za Cecsa Fabregasa kojeg je Barcelona stavila u izlog, ali treba vidjeti hoće li se u posao umiješati Arsene Wenger koji ima pravo prvokupa bivšeg kapetana.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider