Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje

Mata izabrao broj i otkrio što mu se sviđa kod Man Uniteda

Španjolski vezni nogometaš Juan Mata smatra da njegov novi klub Manchester United i dalje ima šansi za obranu naslova premierligaškog prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je Mata prešao iz Chelseaja u Manchester United uz 37,1 milijun funti odštete, a u ponedjeljak je predstavljen na Old Traffordu gdje će nositi dres s brojem 8 na leđima.

Iako Manchester United za liderom Arsenalom nakon 22 premierligaška kola zaostaje velikih 14 bodova, Mata smatra da nije sve izgubljeno.

''Da budem iskren, ono što mi se najviše sviđa kod Manchester Uniteda je karakter. Mislim da bi za druge klubove bilo vrlo teško vratiti se na prvo mjesto iz ovakve pozicije. Ali mislim da ovaj klub to može napraviti. Ovaj je klub navikao boriti se do kraja, ostvariti rezultate koje želi, pokazati karakter'', rekao je Mata na predstavljanju.

''To je pravi imidž Manchester Uniteda kojeg imam, borba za pobjede, borba za naslove. Uvijek se vraćati iz teških trenutaka.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider