Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nesretan je

Još jedan prvotimac napušta Barcu razočaran onime što su mu poručili!?

Javier Mascherano neće se, po svemu sudeći, još dugo zadržati u Barceloni. Njegov menadžer potvrđuje kako postoje ponude drugih klubova, a najuporniji je Napoli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer argentinskog reprezentativca Bernardo Bovarone potvrdio je kako postoji intenzivan interes Napolija koji ne odustaje od dovođenja Mascherana.

"Rafa Benitez želi dovesti Javiera i razmatra sve opcije kako bi ga angažirao. Javier i Rafa su u dobrim odnosima, često razgovaraju i Benitez ne odustaje od njegovog dovođenja", priznao je Bovarone.

VIDEO Nema mira na Nou Campu: Igrač Barce počastio navijače 'srednjakom'

Mascherano nije sretan u Barceloni i želi promijeniti sredinu. Razlog nezadovoljstva je pozicija na kojoj je prisiljen igrati.

"Zašto bi želio napustiti Barcelonu? Klub mu je poručio da neće igrati u veznoj liniji i kada budemo birali novu sredinu, pozicija na kojoj klub želi koristiti Javiera bit će ključna u našem izboru. Mascherano vjeruje da je igrač sredine terena i želi tu i igrati", dodao je Bovarone.

U Barceloni je posebno ove sezone vrlo malo vremena proveo u veznoj liniji, najvećim dijelom je pokrivao stoperske pozicije, posebno zbog problema s ozljedom Carlesa Puyola. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider