Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogu li to prosuti?

Martino se obratio igračima, Mourinho se ne bi čudio da Barca opet izgubi

Prvi trening Barceloninih nogometaša nakon šokantnog 1-0 poraza na gostovanju kod Valladolida započeo je riječju trenera Gerarda Martina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''I dalje imamo vremena reagirati, ali reakcija mora biti trenutna'', rekao je Gerardo Martino igračima, navodi Marca.

Na treningu nije bilo dijaloga između argentinskog stratega i igrača koji su samo potvrdno klimali glavom i započeli s radom. Nije bilo ni sukoba, niti se pretjerano analizirao najnoviji posrtaj. Barceloni sada predstoji domaći ogled protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka u kojem će pokušati sačuvati prednost 2-0 iz prve utakmice.

''Ova je momčad već pokazala da zna premostiti poteškoće, sportske i nesportske. Vjerujte im do kraja. Navijači neće nikad okrenuti leđa momčadi. Istina je da nam je u prvenstvu teško, ali u finalu smo Kupa i idemo dalje u Ligi prvaka'', poručio je Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu.

U srijedu na Camp Nou stiže Manchester City, a može li i on do pobjede protiv Barce upitali su Josea Mourinha koji vodi Chelsea prema naslovu prvaka u Engleskoj.

''Može li Manchester City pobijediti u Barceloni? Ne vidim razlog zbog čega ne bi mogao. Barcelona je upravo izgubila od Valladolida, a ranije ju je na Camp Nouu svladala i Valencia'', smatra Mourinho. (TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider