Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti velikana

Je li ovo znak da će Barcelona dovesti Ivana Rakitića?

Trener Barcelone Gerardo Martino označio je hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića najopasnijim igračem Seville uoči nedjeljnog dvoboja ovih dviju momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno se u dijelu španjolskih medija pojavila informacija da Barcelona prati Rakitića i razmatra njegovo dovođenje, pa je tamošnje novinare uoči nedjeljne utakmice zanimalo Martinovo mišljenje o 25-godišnjem veznjaku.

"Rakitić ima kvalitetu da igra za Barçu ili za bilo koji drugi veliki klub. On je jedan od igrača Seville kojeg će nam biti najteže čuvati. Sevilla je klub koji postiže najviše pogodaka iz prekida, posebno zahvaljujući Rakitiću", prenosi Martinove riječi katalonski dnevnik Sport.

U aktualnoj sezoni Primere Rakitić je postigao deset pogodaka i devet puta asistirao. Ugovor sa Sevillom mu vrijedi do 2015. godine, a trenutno je u pregovorima oko produljenja. To, međutim, ne znači da će i sljedeću sezonu provesti u dresu andaluzijskog kluba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider