Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije Messi nego...

Martino najavio obračun s Atleticom i poručio što je najveća snaga Barce

Tata Martino, trener Barcelone, najavio je prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka u kojoj će njegova momčad ugostiti madridski Atletico, sastav koji je vodeći u španjolskom prvenstvu, s jednim bodom više od Barcelone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Atletico ove sezone radi velike stvari, a radio je i prošle. Živi su u dva natjecanja, u pitanju je vrlo snažna momčad koja ima samopouzdanja. U dosadašnjim susretima protiv nas pokazali su se kao vrlo tvrd suparnik. Moramo pokušati ostvariti pobjedu bez primljenog gola, to je baza za uzvratnu utakmicu. Ako pobijedimo, onda odgovornost u uzvratu leži na suparniku", veli Martino.

"Uvjeravam vas da će moja momčad u utorak biti hrabra. Morate biti hrabri, inače vas nema tu gdje jeste. Tajna ove utakmice jest u toma da budemo na istoj razini intenziteta s njima, a onda do izražaja dolazi naše oružje, a to je da smo mi Barcelona! Ali, moramo biti jednakog intenziteta kao i oni", dodao je argentinski stručnjak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider